Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juli 20.48

03 juli 15.27, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Kvällens händelser i länet.

15:27 - Stöld, Luleå
En man i 25-årsåldern är misstänkt för stöld efter att ha ertappats av en butikskontrollant när han stal en svets från en butik på Storheden i Luleå. En polispartull har varit på platsen och tagit upp en anmälan. Mannen frigiven efter förhör på polisstationen men misstankarna kvarstår.

15:33 - Stöld, Piteå
En man är misstänkt för stöld efter att ha ertappats av en butikskontrollant när han stal varot från en butik i centrala Piteå. En polispatrull tar mannen till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

17:16 - Fylleri, Luleå
En man omhändertagen på grund av berusning på Loets busstation i Luleå.

17:27 - Fjällräddning, Jokkmokk
Från Pårekstugan inkommer information via SOS om att en man skurit sig i foten och blöder kraftigt. Vakthavande befäl på polisens ledningscentral beslutar om att inleda fjällräddning enligt lagen om skydd mot olyckor. Polisens fjällräddare skickas till platsen med en helikopter och hämtar mannen till Kvikkjokk där en ambulans möter upp och tar mannen till Gällivare sjukhus. De skadade mannen är en tysk medborgare.

18:23 - Fylleri, Luleå
En man omhändertagen på grund av berusning på Loets busstation i Luleå.

18:25 - Brand, Kiruna
Gräsbrand på nya industriområdet i Kiruna. Räddningstjänst och polis på väg till platsen.
Uppdatering 19:40: Polispatrullen kommer att upprätta en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

18:51 - Fylleri, Kalix
En man omhändertagen på grund av berusning i Näsbyn i Kalix.

19:40 - Anträffad stulen moped
En polispatrull hitter en moped som ligger dumpad intill Parkgatan i centrala Gällivare. När patrullen får tag på ägaren så visar det sig att den är stulen och patrullen kommer att upprätta en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen