Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juli 20.55

03 juli 15.28, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser i länet.

16:01 - Våldsamt motstånd, Skellefteå
En man i 40-årsåldern är misstänkt för våldsamt motstånd efter att ha satt sig till motvärn när han omhändertogs på grund av berusning på en bank i centrala Skellefteå.

17:09 - Trafikolycka, Vilhelmina
På E45 i Vilhelmina har en bil kört på en annan bakifrån. En person avförd med ambulans till vårdcentralen. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan gällande olyckan.

18:41 - Rattfylleri, Umeå
En man i 35-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att ha stoppts av ett vittne på Berghem. En polispatrull skickades till platsen och tog med mannen till polisstationen för provtagning.

19:00: Fylleri, Umeå
En busschaufför ringer in om en berusad passagerare. En polispatrull skickas till platsen och omhändertar honom på grund av berusning på Berghem i Umeå.

19:28 - Fylleri, Umeå
En man omhändertagen på grund av berusning i centrala Umeå. Överlämnas till tillnyktringsenheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen