Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juli 21.17

03 juli 19.39, Bråk, Linköping

Flera patruller larmades ut efter larm om bråk i centrum.

19.03 Polis larmades till Repslagaregatan i Linköping med anledning av ett bråk. Enligt samtal till polisen var det en man och en kvinna som bråkade och polis samt ambulans beordrades till plasten.

19.13 Polis på plats. En person, en kvinna i 20-årsåldern, bedömdes vara i behov av vård och fördes till sjukhus i ambulans. Kvinnan motsatte sig vård och polis fick följa med i ambulansen.

Mannen, som är i 50-årsåldern, bedöms vara lindrigt skadad. Han omhändertogs enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer) och fördes till polisstationen.

TEXTEN UPPDATERAD

En anmälan mot kvinnan gällande misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd skrivs och en förundersökning kommer att inledas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen