Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juli 20.14, Skottlossning, Göteborg

En man uppges vara skottskadad i samband med ett eventuellt rån.

Polis och ambulans larmas till Rannebergen efter det att någon hört något som kan vara skottlossning. Det framkommer även uppgifter om att den man som eventuellt ska vara skottskadad även varit utsatt för någon typ av rån.

Tillståndet för den skadade är inte känt vid tillfället för larmet. Händelsen ska ha inträffat vid området Fjällgrönan på en innergård.

Kl 20.24: Första polispatrull på plats. Polisen finner en man med skottskador i en arm, ej livshotande skador. Det framkommer vidare uppgifter om att två män som ska ha lämnat platsen ca 15 minuter före det att polisen anländer, de har sprungit in i ett skogsparti. Ytterligare polispatruller anländer till området.

Ännu oklart vad händelsen handlar om. Polisen söker i området efter de två män som avvikit från brottsplatsen.

Den skadade är en man i 30-årsåldern. Platsen där händelsen inträffat spärras av av polis. En väska uppges ha blivit tillgripen i samband med händelsen och polisen rubricerar i nuläget händelsen som ett grovt rån.

Den skadade mannen körs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, tillståndet i övrigt är inte känt.

Polisen söker i området bl a med hund. Ännu ingen gripen.

 

   

 

 

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen