Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juli 20.43, Mord/dråp, försök, Göteborg

Enligt SOS så har en kvinna blivit knivskadad i Säve.

Kvinnan kontaktar själv SOS och uppger att hon är knivskadad. Händelsen har inträffat vid Ärthögsvägen.

Kvinna uppger själv att hon har skador över en större del av kroppen, oklar omfattning. Det framkommer även att en man som utfört gärningen har lämnat platsen. Han är känd för offret.

Ambulans och polis larmas till platsen.

Kl 20:53: Polis på plats. Även ambulans på plats.

Kl 21:02: Uppges att den misstänkta mannen är gripen. Uppgifter framkommer som gör att polisen inleder förundersökning med rubricering försök till mord. Brottsplatsen spärras av.

Den skadade kvinna uppges ha allvarliga skador. Den skadade kvinnan är körd till Sahlgrenska sjukhuset med hjälp av ambulans. Kvinnan är under 20 år gammal.  

Polisen kvar på brottsplatsen för att säkra spår och söka efter den kniv som den misstänkta mannen uppges ha kastat i närområdet. En teknisk undersökning av brottplatsen kommer at genomföras.  

Den misstänkta mannen är även han i 20-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen