Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 juli 05.22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning

Under natten har c:a 170 händelser inrapporterats till Polisens ledningscentral. De flesta ärenden har varit av rutin karaktär. 10 personer har omhändertagits med anledning av fylleri och ordningsstörningar och tre personer har gripits misstänkta för brott. 

KL 22.37 Eksjö Entreprenadföretag . Försök till stöld då två personer kommit till platsen och rört sig vid ett flertal lastbilar. Då personerna blir varse att de är upptäckta springer de från platsen på platsen. En av männen anträffas och han påstår att han varit ensam trots att ett trovärdigt vittne uppger att det varit två personer på platsen innan Polis anlände. Den man som anträffades grips som misstänkt för försök till stöld och efter några timmar kommer ytterligare en person fram och uppger att han varit med, även denne grips. Föremål i beslag. Båda männen födda 95 och 92 anhållna efter ´kontakt med jour åklagare.

 

KL 00.04 Norrköping Snickaregatan. Misshandel normalgraden, en målsägande, man född 91 har enligt inringare blivit misshandlad av flera personer. En gärningsman gripen på plats. Mä förd till sjukhus för vård.

 

KL 03.21 Skillingaryd Terminalvägen. Inbrottsstöld på företag. Okänt tillgrepp. Gärningsmännen har forserat ett staket med en traktor (hjullastare) och inringaren ser flera bilar och gärningsmän på platsen. Då gärningsmännen lämnar platsen har de kastat ”fotanglar” utefter flyktvägen vilket resulterat i punktering på flera bilar på E4:an.

Nytt samtal inkommer som uppger att ytterligare ett företaget på Fabriksgatan haft påhälsning av troligen samma gärningsmän.

Då ett stort antal "fotanglar" kastats ut från gärningsmännens bilar har det orsakat totalstopp på E4:an i närheten av Skillingaryd eftersom ett flertal bilar och lastbilar fått punktering. 

Brottsplatserna är i nuläget avspärrade i väntan på tekisk undersökning som kommer genomföras under förmiddagen. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen