Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juli 12.21

30 juli 08.14, Stöld/inbrott, Norrköping

Inbrott på restaurang.

02.56 Väktare ringde polisen om ett inbrottslarm som hade gått på en adress söder om Norrköping. Även väktare hade åkt på larmet.

02.59 Polis på plats. Det är en golfklubb som har drabbats av inbrott i restaurangen. Vid platsen fanns en övergiven bil med föremål som misstänks vara stulna, bland annat båtmotorer. Det är oklart vad som eventuellt har stulits från restaurangen.

Polisen sökte med flera patruller, inklusive hund, men kunde inte hitta någon misstänkt gärningsperson. Polisen har spärrat av brottsplatsen och kommer att genomföra en teknisk undersökning så snart som möjligt.

11.30 Polisens tekniker avslutade brottsplatsundersökningen på platsen. Det fanns tre båtmotorer i den övergivna bilen. Polisen såg en man springa från bilen när patrullen närmade sig. Mannen har ännu inte anträffats. Polisen beslagtog bilen och båtmotorerna och försöker hitta dess ägare. Från restaurangen ska det ha stulits en okänd summa kontanter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen