Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juli 21.45

30 juli 15.41, Polisinsats/kommendering, Trelleborg

Polisinsats i samband med match i allsvenskan mellan Trelleborgs FF och Hammarby, Vångavallen kl. 19.00.

Frågor från massmedia hänvisas till telefonnummer 070-9802769.

I kväll är det åter dags för allsvensk match på Vångavallen. Denna gång tar Trelleborgs FF emot Hammarby hemma, med avspark klockan 19.00. Entréerna öppnar för insläpp klockan 17.30. Polisen kommer att arbeta tillsammans med arrangören för en säker, trygg och trevlig match.  Polisen kommer  att underlätta för tillresta matchbesökare som ska ta sig till Vångavallen, och arbeta för att förhindra eventuella ordningsstörningar. Ni som ska se matchen uppmanas att vara ute i god tid.  Vi uppmanar alla besökare att iaktta extra försiktighet i samband med matchen med anledning av rådande brandfara. Polis kommer som vid alla matcher att arbeta aktivt för att förhindra användande av bengaler, men som nu dessutom är förenat med stor brandfara

Händelsenotisen kommer att uppdateras med information från polisens arbete på platsen, som kan vara viktig för matchbesökare, men även påverka Trelleborg i övrigt. I samband med arrangemanget kan exempelvis vissa störningar uppstå i trafiken lokalt under kortare perioder.

16.55 Supporters från Hammarby har anlänt med buss till Trelleborg.

18.12 Supportes från Hammarby rör sig mot arenan. Det råder en god stämning.

18.35 En person har omhändertagits för berusning enligt LOB. Cirka 1000 supporters från Hammarby väntas till matchen på Vångavallen. En del av dem har nu kommit fram till arenan, och stämningen är fortsatt god.

19.47 Ställningen i matchen är 2-0 till Hammarby. Det är lugnt inne på arenan.

21.03 Det har inte tänts några bengaler under kvällen.

21.16 Hammarbys supporters har tagit sig ner mot centrala Trelleborg.

21.43 Hammarbys supporterbuss lämnar nu Trelleborg. Under kvällen har inga ordningsstörningar rapporterats, och en person har omhändertagits för berusning enligt LOB.

Händelsen kommer inte att uppdateras ytterligare.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen