Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juli 17.17

30 juli 15.47, Trafikolycka, Eskilstuna

Trafikolycka på riksväg 56, Kvicksundsbron / länsgräns mot Västmanland.

15.40 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på Kvicksundsbron. Tre bilar ska ha krockat, fyra personer ska vara drabbade och ute ur bilarna.

Två polispatruller är på väg till platsen. Bärgare beställs till tre personbilar.

15.52 polisen är framme på platsen.

16.06 tre personer förs till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge.

16.10 enligt räddningspersonalen är olycksplatsen i Västmanlands län, dvs. norr om Kvicksundsbron / länsgräns Västmanland.

16.28 exakt plats för olyckan är 600 meter norr om länsgränsen Västmanland/Södermanland. Bärgningsarbetet förväntas enligt Trafikverket vara klart inom kort.

16.40 det är långa köer på Sörmlandssidan, dvs. söder om olycksplatsen. Köerna är för närvarande från trafikplatsen Gröndal / E20 upp till Kvicksund. Trafikanter ombeds att INTE vända! Detta eftersom det är riskfyllt och lätt kan skapa nya olyckor.

17.15 polisen är nu klar på platsen efter att bärgningen har slutförts. Trafiken börjar ny flyta förbi olycksplatsen. Polisen har påbörjat en utredning med brottsrubriceringen vårdslöshet i trafik. Polisen har hållit förhör med de inblandade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen