Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 juli 05.49, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Tommy Nyman

Enligt länsvakthavande befälet har det varit en normal polisär natt utan några större händelser.

Angående den anmälda våldtäkten igår kväll i västsverige finns det förnärvarande inget mer att säga. Ingen misstänks är gripen. Målsägande är väl omhändertagen. Om det framkommer andra uppgifter i ärendet kommer texten att uppdateras.

180730

Kl 23:48 Göteborg, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Kabyssgatan i Majorna där det ska brinna i en lägenhet. Räddningstjänsten släcker en mindre brand i köket. En person som fanns i lägenheten har fått uppsöka sjukhus för kontroll. Hennes hund tog omhand av polisen. Anmälan skrivs rörande brand.

180731

Kl 01:33. Sotenäs, misstanke om eventuell båtstöld

Anmälare som tipsar polisen om eventuella båt tjuvar i Bovallstrand. En bil har setts köra in på en mindre väg ned mot vatten och personer har lämnat bilen och lyst i området med ficklampor.
Polisen är snabbt på plats och kontrollerar några personer men kan inte knyta dom till några brott. Fortsatt spaning i området utan att kunna gripa några. Det finns inga uppgifter i nuläget om tillgrepp av båt alt båtmotorer i området under kväll och natt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen