Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 juli 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av natten händelser.

23:04 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 665 i höjd med Bullås. Inga personskador, men djuret tros ha skadats och lämnade platsen. Platsen utmärkt av bilisten och eftersöksjägare kontaktad.

23:49 Stöld/inbrott, Timrå
Polisen får samtal om inbrott i en bostad utanför Laggarberg. Inbrottet har skett via en altandörr. En patrull har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

23:57 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till Bollstabruk efter samtal om misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. När patrullen kommer till platsen griper de en man i 20-årssåldern. I samband med gripandet är mannen stökig. Mannen får följa med patrullen till polisstationen där gripandet hävs och han blir inlagd för tillnyktring. Han misstänks för misshandel, våldsamt motstånd, försök till våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman.

01:42 Fylleri, Sundsvall
En man i Bredsand omhändertagen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen