Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 juli 13.30, Uppdatering, Göteborg

Polisen söker kontakt med personer som har gjort iakttagelser i samband med att en man i 25-årsåldern hittades död vid Röda Sten den 22 juli

Ärendet är rubricerat som mord och mannen hittades vid 06-tiden på söndagen. Samtidigt pågick en ravefest och många människor rörde sig i området.

Spaningsledningen önskar nu komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser mellan klockan 04.00 och 08.00 längs Banehagsliden och området där omkring. Detsamma gäller runt Älvsborgsbrons brofäste vid Klippan. Framförallt är man intresserade av om man har sett flera personer i grupp eller personer som har bråkat. Fordon som har rört sig i området är också av stort intresse.

Även om man tycker att ens uppgifter verkar obetydliga är det bra om man kontaktar polisen. Polisen avgör sen om det är en viktig pusselbit i ärendet.

Har man tips eller iakttagelser kan man maila via tipssidan på polisen.se eller ringa på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen