Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 juli 14.29, Rån övrigt, Mullsjö

En person rånad i bostaden.

11.58 polisen fick samtal om ett rån som ska ha inträffat i en bostad i Mullsjö.

12.20 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som har hänt.

13.01 det som hittills framkommit är att en man i 20-årsåldern har blivit utsatt för ett rån i bostaden. Det är än så länge oklart hur rånaren har tagit sig in i bostaden samt vad som ska ha tillgripits. Rånaren och den drabbade har varit i någon form av handgemäng varvid 20-åringen har vissa mindre allvarliga skador såsom smärta och rispa i huden.

Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om rån alternativt försök till rån. Förhör har hållits med den drabbade och spårsäkring har genomförts för att säkra bevis. Polisen har också knackat dörr i omgivningen hos omkringboende för att få uppgifter till nytta för utredningen. Det finns ännu ingen misstänkt person.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen