Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

04 juli 22.04, Trafikbrott, Västerås

En patrull försökte vid 22-tiden stoppa en motorcykel som valde att inte stanna.

Ett så kallat förföljande inleddes vid 22-tiden på onsdagen i centrala Västerås då en motorcyklist försökte köra ifrån polis. Flertalet patruller var inblandade i insatsen och efter en stund tappade man visuell kontakt med motorcykeln. Efter tips från allmänheten och hundspårning kunde en misstänkt gärningsman anträffas i anslutning till motorcykeln som stod dumpad i närheten av Emausskolan.

Mc-föraren, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för flera trafikbrott samt så misstänker man att föraren var påverkad av narkotika.

Motorcykeln visade sig vara stulen och togs i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen