Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juli 16.33

04 juli 05.14, Mord/dråp, Vänersborg

Mord alternativt dråp på Börkholmsgatan.

Polis får in samtal från aktuell adress att en man har påträffats död.

Omständigheterna kring händelsen håller på att utredas. Samtliga personer som befann sig på adressen har körts till polisstationen i Trollhättan för förhör. En av dessa är gripen misstänkt för händelsen.

I avvaktan på en teknisk undersökning kan inte mer detaljer redovisas för stunden.

Mannen är nu identifierad och anhöriga är underrättade.

Den avlidne är mellan 25 - 30 år och hemmahörande i Vänersborg.

Dörrknackning har påbörjats i området och teknikerna håller på med sin platsundersökning.

Den avlidne mannen är född -91 samt hemmahörande i Vänersborg. Den misstänkte är född -87 också hemmahörande i Vänersborg.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som har sett eller hört något som kan sättas i samband med händelsen. Ring till polisen via 114 14 för att lämna tips.

Uppdatering kl 15:45.

En man är anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord. Ytterligare tre personer är anhållna och de är  skäligen misstänkta för mord. ( det är en man och två kvinnor ) Ärendet hanteras av åklagare.

I övrigt lämnas inga andra uppgifter i ärendet. Förundersökning pågår.

Uppdatering 180607 kl 16:30
Spaningsledningen i Vänersborg  meddelar följande;
De tre som var skäligen misstänkta kommer att släppas nu under eftermiddagen/kvällen.
De är samtliga fortfarande misstänkta i ärendet.

Mannen som på sannolika skäl är misstänkt till gärningen, där har åklagaren inkommit med en häktningsframställan och den förhandlingen kommer att ske i Uddevalla tingsrätt under lördagen.

Polisen vill gärna ha in tips eller iakttagelser från vittnen eller andra som sett eller hört någonting om händelsen. Ring till polisen på tfn 114 14. Låt polisen avgöra om Er iaktagelser är intresanta eller inte som en pussebit i ärendet.

I övrigt lämnas inga andra uppgifter i ärendet. Förundersökning pågår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen