Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juli 06.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av händelser under natten

Kl 00:00-06:00

Kl 00:38 Centrum, Skellefteå

Man i 30-årsåldern omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Kl 00:46 Vilhelmina

Bilist stoppad för kontroll. Bilen har körförbud och föraren får en ordningsbot (böter).

Kl 01:08 Umeå

Bilist har kolliderat med ett rådjur efter länsväg 363 vid Långviksvallen, Tavelsjö. Inga uppgifter om att någon person skadats i olyckan.

Rådjuret skadades och lämnade platsen. Bilisten märkte upp olycksplatsen med hjälp av en viltmarkeringsremsa. Det gjorde att en eftersöksjägare snabbare kunde spåra djuret som var tvunget att avlivas.

Kl 03:24 Umeå

En person som under gårdagskvällen omhändertagits med stöd av LOB ska släppas ut. I samband med detta misstänks han bland annat ha gjort utfall mot polispersonalen. Han grips utanför polisstationen och misstänks för försök till våld mot tjänsteman och hot mot tjänteman.

Han ska höras under förmiddagen och därefter ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

Kl 04:48 Skellefteå

Stulen bil påträffad i Kåge. Polisen skriver en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel och bilen tas i beslag.

Kl 06:26 Skellefteå

Inbrott i bil på en adress i Kåge. Inbrottet har skett någon gång under natten. Polis till platsen för en brottsplatsundersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen