Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juli 20.15

04 juli 20.07, Försvunnen person, Malmö

Bunkeflo. 79-årig man, Yuri, försvunnen.

Just nu pågår en större polisinsats i Bunkeflostrand för att eftersöka en person som är anmäld försvunnen. Polisen använder sig bland annat av helikopter i arbetet.

Polisen önskar allmänhetens hjälp med iakttagelser. Vid tips eller information om den försvunna personen som är pågående, till exempel att personen observeras nu eller i närtid – var vänlig ring 112 och begär Polisens regionledningscentral Syd.

Övriga tips och information, var vänlig ring Polisens växel 114 14 och begär regionledningscentral Syd angående försvunnen person i Malmö/Bunkeflostrand.

79-åriga Yuri lämnade hemmet i Bunkeflostrand idag vid 10-tiden för att gå och handla i Bunkeflo Centrum. Yuri har vissa minnessvårigheter och kan ha glömt var han bor, han pratar inte svenska.

Polisen har kontakt med Yuri per telefon. Eventuellt har han fallit omkull i oländig terräng, han vet inte var han befinner sig och har svårt att göra sig hörd.

Yuri beskrivs enligt följande:

176 cm lång

Smal kroppsbyggnad

Kort-/tunnhårig

Klädd i röd jacka, svarta byxor, vita skor och keps

När Yuri lämnade hemmet hade han gåstavar.

Uppdatering kl. 20.12: Yuri anträffad vid liv. Polisens avslutar sin insats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen