Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juli 23.02, Misshandel, grov, Tierp

Polis påkörd i samband med förföljande

En polisbil kontrollerar ett fordon i Tierp. Föraren försöker då att köra ifrån polisbilen. Efter ett längre förföljande stannar föraren och när polismannen går ut ur polisbilen för att ingripa backar föraren och kör över polismannen. Därefter fortsätter föraren färden. En annan polis lyckas kasta ut en spikmatta som bilen kör över och på så sätt få stopp på bilen. Fyra personer har färdats i bilen. Föraren en man född -95 är misstänkt för grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning, drograttfylleri samt att ej stannat på polismans tecken. Passagerarna som samtliga är mindreåriga körs hem till sina föräldrar. Polismannen blev överkörd över benen och fötterna, han mår under omständigheterna bra och behövde ej uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen