Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Hans Lippens.

23.27 Göteborg, misshandel
Larm kommer in om en misshandel på Kortedala Torg, en man i 20-årsåldern skall vara knivskuren på kinden. Ambulans kör mannen till sjukhus, oklart skadeläge. Spaning i området utan resultat, ingen gripen i nuläget.

02.28 Tanum, misshandel
Från Strandvägen kommer samtal om en misshandel som skall ha skett på Torget. En person skall ha slagit en annan och därefter lämnat platsen i en vit bil. Ambulans behövs inte. En anmälan skrivs, inga uppgifter finns i nuläget om omständigheterna eller eventuella personskador. Ingen gripen.  

03.48 Skövde, stöld genom inbrott
Ett fönster är krossat till en klubblokal vid idrottsanläggningen på Stationsvägen. Polis på plats ser att någon varit inne, oklart i nuläget vad som stulits. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

04.31 Göteborg, stöld genom inbrott
Inringare hör en vinkelslip, okänd person skall såga upp en verktygsvagn på en byggarbetsplats på Grimboåsen. Polispatrull kan omhänderta en person som tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott innan förhör kan hållas. . En väska med okänt innehåll hittas i anslutning till brottsplatsen, den tas i beslag.

04.27 Skövde, skadegörelse
På Nolhagavägen brinner en container av okänd anledning, räddningstjänst åker dit och släcker. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.   

05.03 Göteborg, narkotikabrott
På Bergslagsgatan skall fullt slagsmål mellan ett 15-tal personer pågå. Enligt inringaren skall en person ha en huvudskada. På plats är det lugnt när polis kommer fram, ingen vill anmäla något. Mannen med huvudskada uppger att han ramlat, han körs med ambulans till sjukhus. Flera personer kontrolleras på platsen, varav fyra omhändertas för fylleri alternativt avvisas från platsen. Ingen gripen, en anmälan skrivs.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen