Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

05 juli 06.51, Stöld, Vansbro

En person är frihetsberövad som misstänkt för stöld i närheten av Järna.

Man ringer till polisen och uppger att man ser en bil som står vid sidan av vägen och i anslutning till den bilen befinner det sig en person. Mannen beter sig underligt enligt anmälaren, han går bland annat in och ut ur skogen bredvid vägen.

Det kommer fler samtal från platsen då boende i närheten uppger att man misstänker att denna person kan vara inblandad i stölder som har skett i området.

När polisen kommer till platsen frihetsberövar de en person som misstänkt för stöld och bilen han färdats i är tagen i beslag.

Mannen kommer föras till polisstationen för förhör och därefter kommer en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen