Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juli 07.11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

22.52 Fristadstorget, centrala Eskilstuna. En kvinna i 45-årsåldern blir nedslagen och bestulen på sin cykel av fem personer som uppges vara i tonåren. Polis beordrades till platsen. Kvinnan fördes till sjukhus för vård av sina skador, enligt uppgift kan kvinnan ha brutit en arm.
En anmälan om rån har upprättats.

01.09 SOS larmade om en brand i ett fordon på Östra Åsgatan i Eskilstuna. Polis och räddningstjänst beordrades till platsen. En personbil blev totalt utbränd och en annan personbil som stod parkerad intill skadades i branden. En anmälan har skrivits och ärendet kommer att utredas.

02.05 Strängnäs. En person ringer polisen och anmäler att en person, en man i 55-årsåldern, saknas efter en fisketur på Mälaren. Mannen skulle ha varit tillbaka vid 19-tiden. Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) kontaktas och klockan 02.30 startade de en sjöräddningsinsats. Klockan 04.30 hittas mannen. Han hade fått motorproblem och fick hjälp att ta sig hem.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen