Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juli 07.24, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Norrbotten, ett urval av händelser under natten

Kl 00:00-07:00

Kl 00:10 Kiruna

Samtal till polisen gällande misstänkt inbrottsförsök. Polis till platsen. En man påträffas i ett trapphus och omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks vara påverkad av narkotika och en anmälan upprättas.

Kl 01:23 Gällivare

Polis till en adress med anledníng av misstänkt inbrott. Ett förråd är uppbrutet, oklart om något stulits. Ingen person är kvar på platsen men en kort stund senare påträffas en man i området. Han omhändertas med stöd av LOB.

Kl 01:33 Luleå

Singelolycka efter E4, vid Notviken, där en bilist kört i diket. Passageraren skadad och får föras till sjukhus. Föraren får följa med för provtagning och förhör.

Kl 03:16 Luleå

Polispatrull såg en trafikolycka, en singelolycka med motorcyklist inblandad. Föraren, en man, kontrollerades och misstänktes vara påverkad av narkotika. Han saknade även behörigt körkort. Mannen fick följa med för provtagning och förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen