Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juli 14.02

05 juli 10.57, Trafikolycka, Ängelholm

Buss och lastbil i kollision, E6, trafikplats Norra Varalöv.

En buss och en lastbil är inblandade i en trafikolycka i norrgående körriktning. Det är inledningsvis okänt om någon person kommit till skada i samband med händelsen. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

Uppdatering: Med anledning av olyckan är det helt stopp i trafiken i norrgående körriktning. Även ett körfält i södergående körriktning är avstängt.

Uppdatering klockan 12.15: Inga allvarligare personskador rapporteras från platsen. Passagerarna som befann sig på bussen är ute ur fordonet och ingen av dem har fått några skador i samband med händelsen. Lastbilschauffören uppges initialt vara lindrigt skadad. Vid klockan 12.00 påbörjas bärgning av lastbilen. Bärgare är även beställd till bussen.

Uppdatering klockan 14.00: Vid klockan 13.30 är båda fordonen bärgade och polisen lämnar platsen. Ett körfält är öppet för trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen