Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juli 16.22

05 juli 15.33, Trafikolycka, personskada, Eskilstuna

Cyklist påkörd av personbil. Förd till sjukhus.

13:52 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Torshällavägen med anledning av en trafikolycka. En cyklist hade blivit påkörd av en personbil.

14:02 Polis var på plats. Cyklisten, en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans med okända skador.

Föraren till personbilen, en man i 65-årsåldern, skadades inte. Enligt polisens rutiner fick han genomföra ett alkoholutandningsprov. Det första testet visade att mannen hade alkohol i utandningsluften. Han fick följa med till polisstationen för provtagning. I nuläget är han misstänkt för rattfylleri.

16:16 Efter provtagningen på polisstationen kunde det fastställas att mannen hade en alkoholhalt på 0.92 promille i utandningsluften, vilket är precis under gränsen för grovt rattfylleri. Hans körkort omhändertogs. Han misstänks för rattfylleri och för att ha orsakat olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen