Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juli 19.13, Rattfylleri, Staffanstorp

Lv108. Lätt lastbil stoppad, föraren misstänkt för grovt rattfylleri.

Människor reagerar på att en man uppträder berusat utanför en butik på Traktorvägen. Mannen sätter sig i en mindre lastbil och kör från platsen, vittnen ringer till Polisen. Registreringsnumret till aktuellt fordon larmas ut till tjänstgörande poliser i polisområdet.

Några minuter senare, uppmärksammas samma fordon av medtrafikanter på länsväg 108 i Staffanstorps kommun. Fordonet framförs vingligt, stundtals mot mötande trafik och i övrigt uppseendeväckande - varför polis tillkallas.

Polisen stoppar aktuellt fordon och misstanke om rattfylleri uppstår, föraren medtas för provtagning. Föraren har återkallat körkort och saknar gällande behörighet att framföra fordonet.

Föraren, en 61-årig man, är misstänkt för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Eventuellt kan ytterligare brottsmisstankar tillkomma.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen