Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juli 22.40

05 juli 21.20, Trafikolycka, Stockholm

Polisen är på plats vid en olycka på Norra stationsgatan i Vasastaden.

Polisen försökte stoppa och kontrollera en fordonsförare på E4:an i höjd med trafikplats Haga norra. Föraren vägrade stanna och körde vidare mot Norrtull.

Den polis som försökte stoppa fordonsföraren slutade att förfölja fordonet vid Sankt Eriksgatan. När polisen åker på Norra stationgatan uppmärksammas en olycka.

En man är gripen och misstänks för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Han kommer föras till sjukhus av polisen så att hans skador kan undersökas. Personbilen är tagen i beslag. 

Uppdatering klockan 22:30
Två personer är förda till sjukhus med ambulans. Enligt de initiala uppgifterna har de färdats i den personbil som polisen försökte stoppa på E4 vid trafikplats Haga norra. Tills bärgningsarbetet är avklarat kommer fordonstrafiken på Norra Stationsgatan påverkas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen