Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

05 juli 22.08, Räddningsinsats, Värnamo

Man anträffad i vattnet. Avled.

13:07 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till sjön Rusken med anledning om ett drunkningstillbud. En livlös man hittades liggandes i vattnet. Ambulans tog mannen till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

Mannen ska ha gått till vattnet för att bada och när han inte kom tillbaka blev anhöriga oroliga och gick för att titta efter honom.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med dödsfallet men en obduktion kommer att genomföras för att fastställa dödsorsaken. Den avlidna mannen var i 85-årsåldern.

22:00 Anhöriga har underrättats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen