Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg samt till kvällen kommer Hans Lippens.

23.49 Halmstad, trafikbrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Karl XI:S Väg och där visar det sig att föraren saknar svenskt körkort. Mannen uppvisar ett körkort från ett annat land som patrullen kan misstänka vara falskt varför detta tas i beslag och bifogas utredningen.

02.57 Laholm, rattfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Hallandsvägen. Föraren visar tecken på drogpåverkan varför hon får följa med för provtagning och man tar nycklarna till bilen ifrån henne. Hon upplyses om att dessa finns att hämta ut på polisstationen.

05.54 Varberg, skadegörelse m.m.
Man upptäcker att någon varit på Virkesvägen och klottrat nazistiska symboler på en godsvagn, ett lok samt en container. En patrull till platsen som tar upp en anmälan beträffande hets mot folkgrupp samt skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen