Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

07 juli 00.14, Rattfylleri, Västerås

En man i 50-års ådern misstänkt för rattfylleri.

Polisen fick samtal från en person som reagerat över att mannen satt tillsammans med en annan man i en bil på Saltängsvägen och drack alkohol. Inringaren var orolig att mannen skulle börja köra påverkad och ringde till polisen.

När en polispatrull kom till platsen, gav sig vittnen tillkänna och berättade att de hade sett 50-åringen köra bilen. 50-åringen motsatte sig att följa med patrullen för provtagning och blev stökig. patrullen fick belägga honom med handfängsel innan de fick med honom.

Eftersom 50-åringen påstod sig ha druckit efter körningen, genomfördes flera prov för att säkerställa om det var fråga om eftersupning. Efter provtagningarna och förhör fick mannen lämna polisstationen till fots.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen