Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 juli 08.47

07 juli 01.47, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Här följer några av kvällens och nattens händelser.

20.23, misshandel, Östersund

Polis beodrades till Torvalla där några ungdomar slagits med varandra vid en fritidsgård. Lugnt på plats när patrull anlände och tog upp en anmälan på misshandel. Föräldrarna till de inblandade är kontaktade.

 

21.22, trafikolycka med personskador, E14 Undersåker

Polis och räddningstjänst kallades till platsen med anledning av en singelolycka med bil. I bilen fanns två vuxna och tre barn. Flera ska ha blivit skadade, oklar omfattning i skrivandets stund, och transporterats med ambulans till sjukhus. Polis har upprättat en anmälan och kommer att utreda händelsen vidare.  

 

23:49, missbruk av urkund, Östersund

En man försökte legitimera sig med ett körkort som ej tillhörde honom på en restaurang i centrala Östersund. Ordningsvakt tillkallade polis som kom till platsen. Anmälan är upprättad och personen är misstänkt för missbruk av urkund.

 

00:39, narkotikabrott, Strömsund

Polispatrull omhändertog en person för fylleri i centrala Strömsund. Personen misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

 

01:58, omhändertagande av berusad person, Sveg

Polis kallades till Storön med anledning av att ordningsvakter omhändertagit en berusad person. Personen togs med till polisstationen för att sova ruset av sig.

Uppdatering kl 08:10 (Börje Öhman, presstalesperson)

Vid trafikolyckan ovan kl 21:22 Undersåker - ingen misstanke om trafiknykterhetsbrott. Ambulanshelikopter kallades till platsen. För uppgift om skadelägen så hänvisas till sjukvården. Vi skriver anmälan om trafikolycka, vårdslöshet i trafik, och utreder om det har begåtts något brott. Ingen är delgiven misstanke.

Kl 03:12 Vågdalen, Ström, Strömsund, bil i diket.  Ingen kvar på plats när räddningstjänsten kommer dit. Våra efterforskningar leder till att en kvinna i 50-års åldern delges misstanke om olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen