Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 juli 07.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av händelser från natten

Kl 22:23 Vitbergsvägen, Skellefteå, brand i container. Man och kvinna, båda i 30-års åldern, gripna och anhållna misstänkta för mordbrand. Misstänkta för att ha anlagt brand i container. De båda ska förhöras nu under morgonen efter att ha nyktrat till.

Kl 22:46 tätorten Vännäs. Man i 40-års åldern misstänkt för rattfylleri. Körkortet omhändertaget.

Kl 02:05 Burträsk, misshandel. Man i 50-års åldern anmäler att han blivit misshandlad av okänd person. Polispatrullen har hållit förhör med mannen på sjukhuset.

Kl 02:07 Skolgatan, Umeå, misshandel. Man i 30-års åldern misstänkt för att ha misshandlat en man i 40-års åldern. Okända skador. Den misstänkte har efter identifiering och förhör avlägsnats från platsen.

Kl 04:27 Kungsgatan, Umeå, cykelstöld mm. Anmälan om en man som stjäl en cykel. När mannen stoppas så blir han misstänkt för stölden, ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav, vapenbrott genom innehav av pepparspray. Den misstänkte är i 30-års åldern. Han grips för brotten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen