Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 juli 07.37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser från natten

Kl 23:43 Sollefteå, rattfyllleri mm. Man i 45-års åldern stoppas i en bil som tidigare varit aktuell vid bland annat bensinstölder. Mannen blir efter kontroll misstänkt för rattfylleri och stöld. Bilen tas i beslag med stöd av trafikbrottslagen §7 (TBL). Mannen gör sig i samband med ingripandet skyldig till hot mot tjänsteman. Han är anhållen av jouråklagare.

Kl 05:26 E14, Berg, Sundsvall, rattfylleri. I samband med singelolycka blir föraren, en man i 30-års åldern, misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning.

Som vanligt en helgnatt så domineras våra jobb av ärenden relaterade till alkohol - bråk, stöd och fylleri. 15 ärenden är rubricerade fylleri och då har merparten av dessa adress Sundsvall.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen