Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juli 05.03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län (Region öst)

Sammanfattning från natten mellan 7-8 juli gällande polisregion Öst

Gäller Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län

Under natten har regionledningscentralen hanterat 290 olika ärenden

7 personer har gripits

46 Personer har omhändertagits för ordningsstörning, berusning eller gällande misstanke om narkotikabrott

Södermanland

00:24 Vagnhärad, Polis kallades till adress i Vagnhärad på grund av bråk i bostad. Polisen grep men man född 93 som misstänktes för misshandel och olaga hot mot en kvinna. Oklart initialt vilken relation som mannen och kvinnan hade. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus under natten,

01:53 Eskilstuna. Polis kallades till en adress i centrala Eskilstuna på grund av bråk i bostad. En man och en kvinna boende på adressen kom inte överens. Kvinnan född 69, greps misstänkt för olaga hot. Hon fördes till polishuset i Eskilstuna för förhör

01:59 Eskilstuna, Torshällaån. En berusad man hade slagit sin hustru och tagit barnen, 13 och 17 år och åkt i väg i båt. Kustbevakningen hjälpte till med båt. Mannen anträffad och gripen. Kvinnan förd med ambulans till sjukhus för vård.

Östergötland

21:57 Mc Donalds Drottninggatan. Personalen tvingades trycka på överfallslarmet på grund av bråk inne på restaurangen. Polisen kom till adressen och lugnade ner det hela. Dock greps men man född 94 misstänkt för misshandel. Han fördes in till polishuset för förhör.

Jönköping

20:49 Nässjö Kommun. Polis kallades till en adress i en mindre ort utanför Nässjö på grund av bråk i bostad. En kvinna anmälde att hon blivit slagen av den man vilken hon har en relation med. Mannen greps misstänkt för misshandel och ofredande. Mannen är född 1960. Han anhölls av jouråklagare efter förhöret.

22:17 Värnamo centrum. Polis kallades till platsen på grund av bråk. Misstanke gällande  misshandel i relation. En man född 84 greps och fördes till Värnamo polishus för förhör. Kvinnan behövde inte uppsöka vård under natten

00:27 Forserum, Kyrkogatan. Trafikolycka, singelolycka där en mopedförare kört in i en lyktstolpe. Mannen klarade sig utan större skador. Behövde inte åka till sjukhus under natten.   

00:32 Hillerstorp. Polis kallades till en adress i Hillerstorp på grund av misshandel. En man född 82 greps misstänkt för att ha misshandlat en annan man med slag och sparkar. Den skadade fick föras med ambulans till Värnamo lasarett för vård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen