Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juli 07.13, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Regionsledningscentralen har haft väldigt mycket att göra. Drygt 80 händelser av 400 i Halland

Regionsledningscentralen har hanterat drygt 400 händelser. Inga allvarliga, större händelser har inträffat. Personrånen i Gbg city fortsätter tyvärr. En person är gripen i samband med ett rån försök i Haga. Det är alldeles för tidigt att säga om den personerna har varit inblandad i någon av de andra rånen som inträffat under de senaste veckorna.

180707
Kl 22:30. Varberg

Polisen larmas till en restaurang på Kungsgatan där det enligt uppgift ska var en man som blivit misshandlad. Väktare finns på plats och det ligger en man på gatan när polispatrullen kommer fram till platsen . Ambulans kallas till dit och den skadade mannen får åka med till sjukhuset för vård. Polisen skriver två anmälningar rörande misshandel. Oklart om någon är gripen för gärningen. En person avlägsnas från platsen enligt Polislagen §13. 

Kl 02:08. Halmstad, smitning från trafikolycka

Polisen larmas till Nyhem där en bilist har blivit påkörd av en annan bilist som avvek från platsen. Smitaren lämnar platsen och ses gå in i en fastighet en bit från händelseplatsen. Polispatruller finns i området och spårar snabbt upp en lägenhet där gärningsmännen kan finnas. När polispatrullen går in i lägenheten anträffar de föraren till bilen samt ytterligare 4 påverkade personer. Polispatrullerna skriver anmälan smitning från trafikolycka samt 4 st ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav av narkotika. 

Kl 04:23. Halmstad. Brand
En polispatrull åker förbi en restaurang på Hamngatan och upptäcker en mindre brand. Räddningstjänsten släcker snabbt och det blir en anmälan skadegörelse genom brand. Ingen är gripen för gärningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen