Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juli 19.23, Övrigt, Norrköping

Västgötegatan

Klockan 16:36 inkom samtal till polisen om att en person skulle ha fallit ner från hög höjd i centrala Norrköping. När första polispatrull kom till platsen kunde det direkt konstateras att det var en man som låg på marken och att han var avliden. Ett flertal patruller beordrades och även teknisk personal samt utredare kom till platsen. Intiala åtgärder var att kunna konstatera eller utesluta om misstanke om brott förelåg. Ett större område avspärrades.

Efter polisens utredning under kvällen bedömdes det inte föreligga något brott bakom händelsen. Dock är det oklart hur det kom sig att mannen hade fallit ner från den höga höjden.

Mannen som var i 25-års åldern var hemmahörande i Norrköping och hans närmse anhöriga har underrättas under söndagskvällen.

Klockan 19:20 hävdes avspärrningarna

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen