Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit mycket att göra för polisen under kvällenNatten, bland annat ett mord i Mellerud och en dödsolycka i trafiken. Se separat.

00.26 Öckerö, singelolycka
På Öckerövägen är det en man som kör omkull med sin moped. När ambulans och polis kommer till platsen har mannen avviket från platsen. Polis misstänker vem mannen är och han misstänks för smitning från trafikolycksplats och olovlig körning. Inga kända skador. 

02.31 Partille, drograttfylleri
Vid Klintegårdsvägen stoppas en man av allmänhet som misstänks vara narkotikapåverkad. Mannen lämnas över till polis och han får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

04.00 Uddevalla, skadegörelse genom, brand
Vid Balladvägen börjar det brinna i två parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker och polisen skrigver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Polisen misstänker att branden är anlagd. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen