Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juli 10.21, Narkotikabrott, Hallsberg

En person är medtagen för provtagning från centrala Hallsberg.

Flera person ringer till polisen och uppger att de ser en man på tågstationen som uppträder väldigt konstigt, de tror att han är påverkad av något.

Någon person uppger också att man har sett något som ser ut som en pistol på mannen. Mannen skall dock inte ha haft den uppe eller hotat någon.

Flera polispatruller åker till platsen och anträffar en man som stämmer in på det uppgivna signalementet. Mannen bär mycket riktigt på något som ser ut att vara en soft air gun och denna tas i beslag för undersökning om det är ett tillståndspliktigt vapen eller ej. Mannen får även följa med patrullen för provtagning eftesom att man misstänker att han är påverkad av narkotika.

Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks i nuläget för brott mot vapenlagen samt eget bruk av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen