Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juli 13.14, Rattfylleri, Sundsvall

Trafikolycka med ett fordon, fyra personer sågs springa från platsen. Polisen medtog samtliga fyra personer för kroppsbesiktning.

Polisen larmades till en trafikolycka i Sundsvall. Vittnen såg att fyra personer lämnade platsen och kunde uppge signalementsuppgifter. Kort därefter kunde polisen med hjälp av signalementet kontrollera fyra personer. Efter utredningsåtgärder misstänktes sedan en man för rattfylleri under påverkan av narkotika, grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. Övriga personer misstänktes för ringa narkotikabrott efter att ha uppvisat tydliga tecken på påverkan av ett narkotikaklassat preparat. Bilen togs i beslag för att förverkas med stöd av Lagen om straff för vissa trafikbrott(TBL)§7.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen