Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 06.48, Stöld/inbrott, Värnamo

Stöld i bostad, en gripen.

04.30 en anmälare kontaktade polisen om att han hade en person i sin lägenhet på Storgatan i Bredaryd. Anmälaren hade vaknat av ljud och konfronterade den obehörige, som är en man. Mannen hade tagit anmälaren bilnycklar, spritflaskor och en X-box. Anmälaren säger att han glömt att låsa sin lägenhetsdörr.

04.38 den misstänkte mannen går från lägenheten med en resväska från anmälarens lägenhet.

04.47 två polispatruller anländer till området för händelsen.

04.51 polisen träffar på en man som stämmer med ett tidigare angivet signalement. Mannen bär på en rosa resväska. Mannen grips som misstänkt för grov stöld.

05.07 den gripne förs till polisstationen för förhör och ytterligare utredning.

05.54 polisen har påbörjat två utredningar, en om grov stöld och en om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det finns tecken som tyder på att den misstänkte har försökt att stjäla anmälarens bil, som stod parkerad i närheten.

06.36 polisen har arbetat med de initiala utredningsåtgärderna för de båda utredningarna. Den gripne är en man i 30-årsåldern.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen