Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 juni 11.19

01 juni 09.54, Försvunnen person, Umeå

Universitetssjukhuset, man som avvikit

Mannen anträffad - se nedan

En man i 60-års åldern har avvikit från sjukhuset. Mannen är vid god fysisk vigör och kan gå långa sträckor men rör sig långsamt. Han är svår att få kontakt med. Några byggarbetare på platsen såg mannen lämna sjukhusområdet vid 10-tiden. Vid ett tidigare tillfällen då han avvikit så anträffades han på Haga.

Mannen var klädd i stickad blå/randig tröja, blå eller beiga byxor. Han är ca 180 cm lång, har gråsprängt hår, grått skägg och bär normalt glasögon och har sk "foppa-tofflor" på fötterna.

Har du sett mannen - ring polisen och lämna tips på tfn 114 14. Har du  honom inom synhåll - håll kontakten och ring polisen via larmnumret 112 och be att få tala med polisen.

Uppdatering kl 11:17

En polispatrull har anträffat mannen inom sjukhusområdet. Han får hjälp till avdelningen där han hör hemma

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen