Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 juni 14.28

01 juni 10.27, Misshandel, grov, Karlstad

En man och en kvinna har misshandlats med ett tillhygge under Hammaröleden i närheten av Lamberget.

Mannen är den som har de mest betydande skadorna medan kvinnan är lindrigt skadad. 

En misstänkt gärningsman grips 10 minuter senare på Sveagatan. Det visar sig dock att den gripne inte är misstänkt i ärendet och kan direkt avskrivas som misstänkt.
Gärningsmännen är inte gripna.

Viadukten under hammaröleden spärras av.

Mannen och kvinnan förs till sjukhus i ambulans och vidare till Universitetssjukhuset i Örebro för specialistvård.

Gärningsmännen har kommit till platsen på moped och där attackerat mannen och kvinnan med tillhygge samt sparkar och slag. En tredje person befinner sig i sällskap med mannen och kvinnan som attackeras och han är också målsägande i ärendet och har attackerats.
Därefter lämnar gärningsmännen platsen till fots och lämnar kvar mopeden.
Mopeden tas i beslag.

Mannen visar sig vara allvarligt skadad och har skador i ansikte och hals. Efter att polisen hållit förhör med två av målsäganden och att en åklagare kopplats in på ärendet så är brottsrubriceringen grov misshandel

Polisen söker vittnen till händelsen. Flyktvägen beträffande gärningsmännen anges vara från viadukten intill Lamberget mot Herrhagen.

Uppgifter lämnas på telefonnummer 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen