Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 20.35, Våld/hot mot tjänsteman, Varberg

Väktare omkullknuffad av tjuvåkare på tåg

Två personer avvisades från tåget vid Varbergs järnvägsstation då de inte hade någon biljett. I samband med att de avvisades från tåget knuffades en väktare omkull och fick en del skrapsår. De båda misstänkta sprang sedan från platsen. Polispatruller sökte efter de båda och efter någon halvtimma hittades en av de båda misstänkta på en innegård vid Eskilsgatan. Den misstänkte försökte springa igen men efter en kortare språngmarsch infångades han av polis som grep honom. Den gripne mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman och ringa bedrägeri. Efter ytterligare tio minuter lokaliseras den andra misstänkta mannen i Engelska parken. Även han grips och misstänks för våldsamt motstånd och ringa bedrägeri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen