Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 21.21, Rattfylleri, Landskrona

Eriksgatan/Storgatan. Berusad man försöker smita från trafikolycka.

Två personbilar kolliderar i korsningen Eriksgatan och Storgatan, Landskrona. Föraren till en av personbilarna vill inte kvarstanna och försöker avvika från platsen men blir kvarhållen av motparten. Polis larmas till adressen.

Föraren som försökte avvika lyckas lossgöra sig och lämnar platsen till fots, motparten följer efter och ger positioner på mannen till Polisens regionledningscentral som vidarebefordrar uppgifterna till polispatruller som är larmade på ärendet.

Vid polishuset i Landskrona kan föraren, en 22-årig man, stoppas av en polispatrull. Misstanke om att mannen är påverkad av alkohol uppstår och han medtages för provtagning.

Mannen är misstänkt för grovt rattfylleri. Ingen personskada uppstod i samband med kollisionen mellan de båda personbilarna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen