Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 07.58

10 juni 00.07, Misshandel, Vellinge

Bråk på restaurang, Skanör.

Polis skickas till en restaurang i Skanör efter larm från om bråk. I samband med att ordningsvakt ska avvisa en stökig man från restaurangen, slår mannen ordningsvakten i bröstet. Mannen försökte därefter att återigen slå mot ordningsvakten, vilket vakten dock kunde värja sig från. Då mannen skulle gripas av ordninsvakterna satte han sig till kraftigt motvärn. Polispatrull som kommer till platsen övertar ordningsavakternas gripande av mannen, och han tas med till polisstaionen. Han är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Ordningsvakten fick inga skador i samband med händelsen. Den misstänkte är i 35-års åldern.

I samband med bråket på restaurangen framkommer att en man blivit misshandlad, genom slag med knuten näve mot hans panna. En man i 35-års åldern misstänks för misshandeln, och han grips av polispatrull på platsen. Det finns inga uppgifter i anmälan om att målsägande, en man i 55-års åldern, behövde uppsöka vård i samband med händelsen. Vid anmälningstillfället hade mannen inga synliga skador efter slaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen