Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 juni 04.55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning, Region Öst

Regionledningscentralen i region Öst har under tiden 22:00-05.00 hanterat 260 händelser i Polisområde Jönköping Östergötland och Södermanland.  3 personer greps och 31 omhändertogs.

Natten har för att vara en lördagnatt varit lugn.

Noberbart

 

Po Jönköping

Vid kl 20:00 inkom samtal om bråk i Gislaved. Två män i 25 och 30-årsåldern  hade varit i slagsmål och polisen anträffade de båda svårt skadade. De båda uppvisade skador som kan ha orsakats av stickvapen. Både fördes till sjukhus i ambulans som målsäganden men greps även som misstänkta gentemot varandra. Anmälan upprättades angående två fall av försök till mord. Brottsplatsen spärrades av och kriminaltekniker genomförde en platsundersökning.

Kl 23:00 inkom samtal från Stockaryd i Polisområde Jönköping. En kvinna befarade att en man skulle komma till bostaden och angripa henne. Polispatrull på plats kunde konstatera att det var två kvinnor som blivit misshandlad av en man. Mannen i 35 årsåldern greps misstänkt för misshandel.

PO Östergötland

Inget noterbart

PO Södermanland

Inget noterbart

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen