Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 juni 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalespersoner är Hans Lippens och Christer Fuxborg

God morgon.
Under kvällen och natten mellan lördag till söndag har regions ledningscentralen hanterat drygt 350 händelser. det varit 28 ringa misshandel, 13 inbrott, 3 st trafikolyckor med personskador, 4 personer misstänks för rattfylleri, 17 st narkotikabrott eget bruk, 39 personer är omhändertagna för fylleri, 21 st viltolyckor. Inga allvarliga våldsbrott har rapporterats in.

 

2018-06-09
Kl 20:09. Vårgårda, trafikolycka singel

Vid Bögared/Skanterna är det en personbil som kört av vägen av okänd anledning. När polisen kommer till platsen och kontrollerar föraren är han påverkad och misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

 

Kl 23:45. Alingsås, trafikolycka vilt
På lv 190 vid Brobacka är det en motorcykelförare som kört på ett rådjur. Föraren transporterad med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart.

 

Kl 23:51. Svenljunga, försök till inbrott
På ett företag i Svenljunga utlöstes ett inbrottslarm och väktare och polis kommer till platsen. Vid företag anträffas diverse brottsverktyg som tas i beslag. Ingen är gripen.

 

2018-06-10

kl 00:11 Alingsås, misshandel och våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd
Polisen kallas till Alingsås station där en kvinna har angripit och slagit flera personer i taxikön. Hon har även tagit en krycka från en person och använt kryckan att slå andra personer med . När polispatrullen kommer till platsen angriper hon polismännen och en av polismännen dras kraftigt i håret så att skada uppstår. Kvinnan grips och anmäls för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och flera fall av misshandel. Brottsrubriceringarna kan komma att justeras under dagen. Innan förhör kan hållas med kvinnan får hon sova av sig berusningen.

Kl 02:07. Göteborg, stöld
På Götabergsgatan är det målsägande som vaknar av att någon okänd klättrat in via balkongen och tillgripet en Ipad och därefter försvunnit ut. Målsägande ringer polisen och springer själv efter gärningspersonen. Efter en kortare språngmarsch och i samverkan med polis greps personen en bit bort från hemadressen. I byxlinningen hade gärningspersonen även målsägandes Ipad.

 

Kl 02:08 Ale, Nödinge C taxirån
En taxiförare från en körning med två passagerare från centrala delarna av Göteborg till Nödinge centrum. När de kommer fram till Nödinge hotas taxiföraren med kniv och avkrävs samtliga kontanter. Efter rånet avviker de båda gärningspersonerna in i ett mindre skogsområde i riktning mot Gullsäter. Polis anslöt till platsen och eftersök har genomförts men ingen är gripen. Anmälan taxirån.

 

Kl 02:37 Stenungsund, cykelstöld
En polispatrull stoppar och kontrollerar en person med cykel på Nordströms väg på Stenungsön. Mannen vill först inte uppge sin identitet och ej heller om han var ägare till cykeln. Han grips och misstänks för cykelstöld.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen