Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 13.10

10 juni 07.54, Trafikolycka, singel, Malmö

Personbil in i trädgård, Segevångsgatan, Kirseberg.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Segevångsgatan, där en personbil voltat in i en trädgård. Enligt uppgift ska olyckan medfört skador på flera parkerade bilar på platsen, och den voltade bilen ligger i ett buskage. En lyktsolpe har skadats, och kommunen kontakats. Enligt initiala uppgifter ska en person ha färdats i bilen. Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador på denne. Bilen kommer att bärgas från platsen.

 

08.58 Föraren, en man, tas med av polispatrull för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Även en av de pakerade bilarna som fått skada behöver bärgas från platsen.

11.38 Föraren är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt narkotíkabrott. Han kontrolleras på sjukhus för eventuella skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen