Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 juni 11.44, Djur skadat/omhändertaget, Strängnäs

Djur längs E20.

Polisen har under förmiddagen tagit emot flertalet samtal från trafikanter på E20 mellan Strängnäs och Södertälje. Inte långt från vägen stod en skock får och betade i gräset. Polisen fick kontakt med ägaren till fåren som redan var ute och letade efter sina får. En polispatrull var ute längs E20 för att varna trafikanter om fåren skulle komma för nära vägbanan. Fåren flyttade så småningom på sig och trafiken påverkas inte längre.

Från E20 utanför Mariefred har det även rapporterades det även gå en måsfamilj på vägen. Dessa verkar också ha klarat sig bra utan att orsaka en trafikolycka.

12:14 Polisen tog emot nya samtal från bilister på E20. Fåren är tillbaka intill vägen. Platsen beskrivs som nära länsgränsen mot Nykvarns kommun, färdriktning mot Strängnäs. Fårägaren informeras om platsen och är på väg dit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen