Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 19.27

10 juni 16.18, Trafikolycka, Växjö

Rv27, strax norr om Ingelstad. Bil som körde på flera andra bilar.

Polis kallades till trafikolycka strax norr om Ingelstad med anledning av att en bil tvingats köra av vägen. En kvinna i 60-års åldern är misstänkt för vårdslöshet i trafik efter att ha kört på flera andra bilar under färd. Det finns uppgifter på att kvinnan kan ha varit trött i samband med körningen. Ingen person ska ha blivit skadad, men det finns skador på flera bilar.

Rättelse:

19.25 Det har skett två olyckor under en kort tid på rv 27 norr om Ingelstad. I en av olyckorna har en kvinna i 60-års åldern kört av vägen. I den andra olyckan är det en man i 35-års åldern som har kört på ett sådant sätt att han har kört på andra bilister. Olyckan med kvinnan i 60-års åldern har inget med den 35-åriga mannens körning att göra. Det finns inga personskador rapporterade i någon av olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen