Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juni 07.03

10 juni 23.49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Kl 21:34 - Drograttfylleri / olovlig körning, Västra vägen, Sundsvall

Polispatrull stannar och kontrollerar en personbil på Västra vägen i Sundsvall, i samband med kontrollen misstänks föraren för drograttfylleri då han uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan, mannen som är i 40 års ålder misstänks även för olovlig körning då han saknar körkort.

 

Kl 01:37 - trafikolycka, Ljustavägen, Sundsvall

Polis larmas till en trafikolycka på Ljustavägen, en bil har kört in i en busshållplats. Inga personskador. Då bilen är belagd med körförbud så utfärdar patrullen en ordningsbot. Patrull skriver även en anmälan på trafikolyckan, dock finns ej någon misstanke om brott rörande själva olyckan.

 

Kl 02:11 - Brand i villa, Junivägen 43, Essvik

Polis och räddningstjänst larmas till adressen i Essvik då det brinner i en villa, de boende i villan är i säkerhet hos en granne. Villan är helt övertänd och räddningstjänst kommer jobba med branden under flera timmar. Räddningstjänst fokuserar på att skydda närliggande fastigheter.

Inga personskador, patrull har hållit förhör och kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

 

Kl 02:25 - Drograttfylleri, E4 Antjärn, Härnösand

Patrull stoppar en personbil på E4:an i höjd med Antjärn, föraren misstänks för drograttfylleri då hon uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Föraren som är en kvinna är ca 45 år medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Uppdatering av Peder Jonsson

05:39 Rattfylleri Sundsvall

Förare som blåser positivt i polisens sållningsinstrument på E4 vid Bredsand. Föraren får följa med för provtagning och förhör, han är misstänkt för rattfylleri.

Lugn morgon i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen